Dit is het Privacy Statement van Waldt Coaching & Training (KvK 51856352), hierna te noemen Waldt Coaching. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Waldt Coaching verzameld worden. In deze verklaring wordt omschreven hoe er met persoonlijke gegevens wordt omgegaan die worden verzameld door Waldt Coaching.

Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Waldt Coaching. Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Waldt Coaching via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam en e-mailadres. De website van Waldt Coaching verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of depagina’s die je veel bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

Ontvangers

De gegevens die Waldt Coaching ontvangt en verwerkt worden beheerd met behulp van brainy.nl. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails verzonden via de servers van brainy.nl. De website en back-ups van de website worden gehost bij brainy.nl. Gegevens die jij achterlaat op de website van Waldt Coaching worden op de servers van brainy.nl opgeslagen.

Opslagperiode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Waldt Coaching, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren. Op het moment dat je contact opneemt met Waldt Coaching via mail of het contactformulier, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar bewaard. De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens wordenvoor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerder genoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Waldt Coaching of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten. Daarnaast wordt jouw bezoek aan de website beveiligd door een SSL/TLS certificaat. Dit betekentdat jouw verbinding met de website van Waldt Coaching versleuteld is. Je herkent deze beveiliging aan het slotje voor de url.

Rechten en plichten

Je hebt het recht om jouw gegevens op te vragen die bij Waldt Coaching vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Waldt Coaching. Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Waldt Coaching opgeslagen zijn, in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Waldt Coaching vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten verwijderen van jouw gegevens. Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens,als je vindt dat Waldt Coaching niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Wil jij niet dat Waldt Coaching jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Het gebruik maken van deze rechten kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder toezending van een veilige kopie ID-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, ID-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren. Waldt Coaching verwerkt persoonsgegevens op grond van toestemming. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of productenvan Waldt Coaching via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. Degegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om een bericht te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Waldt Coaching geen contact met je opnemen. Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Waldt Coaching met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voorbijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd. Waldt Coaching behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Waldt Coaching dit gerechtvaardigd acht om te voldoenaan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Waldt Coaching te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je vragen over dit Privacy Statement? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Dit Privacy Statement kan van tijd tot tijd wijzigen, bijvoorbeeld in verband metwetswijzigingen. Datum van laatste wijziging: 27 juli 2020.

 

Aangesloten bij 
SKJ logo  lvsc web  gvna  nobco web  Institute of Microtraining